MobileExcelWebAccess Feature

Using SharePoint Online , we encounter the following error when creating a new url. using a subsite template:

Site collection

e995e28b-9ba8-4668-9933-cf5c146d7a9f

Not activated

Is there a solution, which avoids using the online SharePoint Management Shell?

In the site collection feature the "Office Web App" is not listed.

Any suggestions?

CR 

 

 

Question Info


Last updated June 11, 2019 Views 2,019 Applies to:
Answer
Answer
Reply In reply to deleted message

Hi everyone,

This issue was posted to the Service Health Dashboard (SHD) as incident SP72910 starting at Jul 21 2016 12:00AM (UTC). The user experience of this incident is: Site owners may be unable to create subsites using custom templates. Using default templates works as expected. Tenant administrators can view current information and updates on SHD at the link here

https://portal.office.com/admin/default.aspx#@/ServiceStatus/ServiceStatusHistory.aspx.

If you are experiencing a similar issue and do not see an SHD post, please let us know by sharing your tenant information via Private Message (PM) as this may indicate either a scoping issue or an independent problem. 

I will be closing this thread for further posting in order for affected customers to easily identify the information here. You may subscribe to this thread or refer to SHD for the updated information. I will also post back here once the issue has been resolved on SHD.

Thanks,

Ryan

-------------------------------------------------
If you feel a reply works for you, please kindly vote or mark it as it will be beneficial to other community members reading this thread.

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.