Outlook keeps opening Hyperlink in E-mail Locally

Hi,

Hope someone could help. I have Microsoft office outlook 2010 SP2 in a windows 8.1 64bit computer. Google Chrome and IE were used for internet, but \I kept IE as default program. I have a problem with the hyperlinks in the E-mails when using Outlook. All the links will be opened locally in IE as "C:\Users\Carson\AppData\......." instead of going online. But when I set the Google Chrome as default program, all the links will work correctly and go directly online. I've already re-installed/Reset IE, still have the same problem. I hope I could set IE as default (for the Metro), any suggestion?

 

Question Info


Last updated October 24, 2018 Views 490 Applies to:
Answer

Hello Carson,

Provide the complete error message you receive when you try to open hyperlinks in Outlook 2010 when Internet Explorer is set as default.

You may run the fix it available in the article mentioned below and check if that helps:

http://support.microsoft.com/kb/310049

If you are using 64 bit operating system of Windows 8.1 then save the ‘Fix it’ on desktop before running it and check if that helps.

If the issue still persists then refer to the section ‘Let me fix it myself’ in the article below:

http://support.microsoft.com/kb/310049

Follow the steps and let us know if that helps. If the issue persists, reply and we will be happy to help you.

Thank you.

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for marking this as the answer.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this response?

Thanks for your feedback.