Deleted

Updated build14965 to build 14971 and all went fine, I thought.

In the tray I see the Windows Defender icon with a red x.

I've gotten two different error codes 0x8007005 and 0x800705b4.

I checked the DinDef service and it's set to automatic.

When I push start it just won't run.

I have no other antivirus software installed.

Thanks,

Marty

Fixed by reinstalling over its self.

I had kept the install.esd from the original update and made an .iso file which worked perfectly.

|

Hi Martin,

To isolate the issue, we recommend running the Windows Update troubleshooter.

The troubleshooter will scan your computer and resolve any errors found.

Please update us with the results.

Was this reply helpful?

Yes
No

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for your feedback.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback.

Hi Devlin,

Thanks for your help.

I ran the troubleshooter and it seems there's something wrong with the BITS Service.

The troubleshooter ran and tried to fix it but couldn't.

This is what I got:

Definition Update for Windows Defender - KB2267602 (Definition 1.233.80.0) - Error 0x80070643.

 

Thanks, hope you can offer more help...

Marty

Was this reply helpful?

Yes
No

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for your feedback.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback.

To further assist you with the issue, we recommend running the System File Checker (SFC) tool.

System File Checker is a utility available in Windows 10 that checks for system file corruption.

For the instructions on how to run the tool, please refer to this link.

Keep us posted with the results.

Was this reply helpful?

Yes
No

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for your feedback.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback.

Hi Devlin,

Fixed by reinstalling over its self.

I kept the install.esd from the original update and made an .iso file which worked perfectly.

Thanks,

Marty

Was this reply helpful?

Yes
No

Sorry this didn't help.

Great! Thanks for your feedback.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback, it helps us improve the site.

How satisfied are you with this reply?

Thanks for your feedback.

 
 

Question Info


Last updated February 2, 2021 Views 115 Applies to: