Question

Q: Library not registered script error This thread is locked from future replies

When every I try to get onto internet explorer, I get a script error saying library not registered. The code is 0. This also happens when I try to open links or attachments sometimes.

Answer

A:

Hi gex269,

This issue is caused by damaged or incompatible Internet Explorer settings or add-ons. You can usually resolve the problem by resetting Internet Explorer settings.

I would suggest you to optimize internet explorer and then reset internet explorer, you have a fix it in the reset internet explorer link below just click on it, to resolve the issue.

Optimize internet explorer

http://support.microsoft.com/kb/936213

 

Note: Please note that running Reset Internet Explorer Settings will reset all user-defined settings including those set by installed extensions, toolbars and other add-ons to IE Defaults. This includes all Security, Privacy and Zone settings. Also this will clear browsing history, delete all temporary Internet Files, cookies, form data and especially all stored passwords.

How to reset Internet Explorer settings

http://support.microsoft.com/kb/923737

Also if you have any third party toolbar installed, uninstall and check.

 

Refer the following link which addresses similar issue:

 

http://social.answers.microsoft.com/Forums/en-US/InternetExplorer/thread/baafb87f-a89b-4b28-8bf4-bbfb0974d6e1

 

Regards,

Divya R – Microsoft Support.

Did this solve your problem?

Sorry this didn't help.



 
Question Info

Views: 2,064 Last updated: March 28, 2018 Applies to: