Chci se dostat do nouzového režimu via instalační médium, které jsem si vytvořil pomocí mediacreationtool. Našel jsem zde odkaz, kde byl tento návod.
-
Vložte USB flash disk nebo DVD a restartujte počítač. Pokud používáte obnovovací médium, přeskočte následující krok.
-
Na stránce Instalace systému Windows vyberte Opravit tento počítač. (Pokud se vám tato stránka nezobrazí, nemusíte mít počítač nastavený na spuštění z jednotky. Projděte si informace o tom, jak změnit pořadí spouštěcích zařízení od výrobce počítače, a pak to zkuste znova.)
-
Na stránce Zvolte možnost, vyberte Odstranit potíže > Upřesnit možnosti > Nastavení spouštění > Restartovat.
-
Po restartování počítače vyberte nastavení spouštění stisknutím odpovídajícího čísla.
Bohužel není pravdivý, neboť ikona s volbou "Nastavení spouštění" tam prostě NENÍ !!!
Jak se mám dostat do nouzového režimu bez násilí (3x vypnout na hulváta PC - nemám HW restart - to je opravdu násilí), když nefunguje F8 a ostatní možnosti nemohu použít v případě, že nenajede obrazovka.